kesäkuu, 2023

17kesä10:0018:00Route 66 X-treme Car Meet Tuuri

Route 66 Extreme Car Show Tuuri 2023

Näytä enemmän

Tiedot ja ohjelma

Lauantaina 17.6. Keskisen Kyläkaupalla Alavuden Tuurissa järjestetään ROUTE 66 X-TREME CAR MEET –tapahtuma.
Autonäyttelyyn osallistuvien ja yritysten ilmoittautumiset ovat nyt avoinna. Mukaan ovat tervetulleet kaikki tyylisuunnat. Ilmoittaudu mukaan: www.x-treme.fi/carmeet
Suomen suosituimmassa matkailukohteessa järjestettävä autonäyttely on uusi ja monipuolinen tapahtuma, joka tarjoaa autoharrastajille ja paikan päällä vieraileville kymmenille tuhansille kävijöille monia syitä, miksi kannattaa osallistua. Tapahtumaan on mahdollista saapua näyttävästi yhteisajona useista eri ilmansuunnista. Voit nähdä upeita autoja eri tyylisuunnilta sekä tavata autojen rakentajia tai omistajia. Tapahtuman autonäyttelyalueen palkittaville on jaossa 1.500 € euroa sekä tuotepalkintoja.
AUTOHARRASTAJAN AARTEIDEN VAIHTOMARKKINAT SWAP -alueella autotarvike, jos toinenkin vaihtaa omistajaa ja Myyntinäyttelyssä on esillä myytäviä harrasteautoja.
Lisäksi luvassa promootioita, livebändejä sekä kilpailuja. Tarjolla on hauskaa ja viihdyttävää tekemistä koko perheelle. Ja mikä mukavinta, tapahtumaan on vapaa pääsy. Päivä huipentuu lauantai-illan kesätansseihin kello 19.
PS. Keskisen Kyläkaupalla on luvassa huikeita tarjouksia, jotka ovat saatavilla vain tapahtuman aikana. ROUTE 66 X-TREME CAR MEET -tapahtuma onkin hyvä tilaisuus löytää hyviä hintoja esimerkiksi autotarvikkeista, kosmetiikasta sekä erilaisista hyödykkeistä.

Aika

(Lauantai) 10:00 - 18:00

Tapahtumapaikka

Keskisen Kyläkauppa Tuuri

Onnentie 7, 63610 Tuuri

Järjestäjä

Lukijan vuorovaikutus

X