Minkiön mobiilipäivä

11kesä09:5016:15Minkiön mobiilipäivä

Tiedot ja ohjelma

Tänä vuonna liikennekauden avajaiset yhdistävät kaksi alkukesän tapahtumaa samaan päivään: Minkiön mobiilipäivän ja Humppila-päivän.
Päivällä on kulussa lisäjunia Humppilan ja Minkiön välillä, jotta jokaisen on helppo osallistua molempiin tapahtumiin. Lisäksi Jokioisten rautatie täyttää tänä vuonna 125 vuotta ja sitä juhlistetaan heti ensimmäisenä liikennepäivänä erikoisjunalla, joka kulkee Minkiön ja Jokioisten asemien välillä.
Museorautatien liikennekauden avajaissunnuntai on pian parin kymmenen vuoden ajan ollut myös vanhojen automobiilien harrastajien kokoontumistapahtuma. Tänäkin vuonna ovat mobilistit jälleen tervetulleita Minkiön asemalle!
Humppilan vanhalla asemalla voi kokea iloisen kesätapahtuman tunnelmaa ja tulla kokeilemaan miltä tuntuu matkustaminen aidolla kapearaiteisella junalla.
Museorautatien Humppilan asema-alueella on koko päivän ajan kaikenikäisille suunnattua ohjelmaa: asemapuistossa on tarjolla ilmainen pomppulinna (säävaraus), Mölkky-peli, krokettia sekä mukavaa yhdessäoloa vaikkapa piknikin merkeissä. Aseman kahvila palvelee koko päivän ajan.
Humppilan aseman ja Minkiön välillä on kulussa Humppila-päivän höyryveturivetoisia heilurijunia.
Junalla voi myös matkustaa vaikka Santavaihteen laavulle piknikille ja palata seuraavalla junalla takaisin Humppilaan.
Huom! Voit tulla myös torimyyjäksi Humppilan asemalle. Asemapuistossa on paljon tilaa. Muista tuoda mukanasi oma myyntipöytä tai koju! Myyntipisteistä ei veloiteta maksua.
Lisätietoa tapahtumasta sekä juna-aikataulut:
https://www.jokioistenmuseorautatie.fi/…/713-minkioen…
Tervetuloa avaamaan kanssamme kesän liikennekausi sekä hyppäämään höyryjunan kyytiin!

Aika

(Sunnuntai) 09:50 - 16:15(GMT+00:00)