Hurriganes Cruising Porvoo/Helsinki

07loka15:0023:30Hurriganes Cruising Porvoo/Helsinki

Tiedot ja ohjelma

Hurriganes Cruising lauantaina 7.10.2023

Hurriganes Cruising starttaa jälleen. Cruisingiin voi osallistua ihan millä tahansa laitteella, mikä kulkee yli 80 km/h niin että saa höpinät tötteröön.

Lähtö on Kehä Kessalta Vantaan Koivuhaasta klo: 15:15. Saavu tontille ajoissa. Lähdetään Kehä III itään ja Porvoonväylää motaria Porvooseen.

Porvoon rampista alas ja oik. Läntinen Mannerheiminväylä joka muuttuu Mannerheimin kaduksi suoraan sillan yli. n. 500m vasemmalla on kylmä asema Teboil. Sen jälkeen valoista vasemmalle ylös Kaivokatua n.1km loiva vas. Tynnyrintekijänmäki, loiva oik. ja sen jälkeen vas. Vanha Kuninkaantie . Kaartelee jonkun aikaa ja sitten tulee kolmio. Siitä vas. Kirkkotoria oikealle jää Porvoon kirkko. Tori loppuu ja näkyy pihakadun merkki edessä. Siitä alkaa Kirkkokatu ja sitä alaspäin mukulakiviä. Oikealle Rihkamakadun risteyksestä.  Suoraan tulee kyltti ajo sallittu Åborgin parkkipaikalle. Siitä suoraan tulee Jokikadun risteys. Oikealle katsottaessa näkyy Remun vanha vaaleanpunainen rapattu talo. Kunniaa voi osoittaa ja kääntyä Åborgin parkkipaikalla takaisinpäin. Rihkamatorin kohdalta oikealle ja valoista oikealle Mannerheiminkatua Suoraan aina Kuninkaanportin Shellille kahville. Tässä puolen tunnin tsufee-tauko.

Shelliltä lähdetään takaisin päin taas motarin ali, ja käännytään oik. vanhalle tielle eli Helsingintie. Tätä jatketaan vaan suoraan ja muuttuu Uusi Porvoontie, ja Söderkullan läpi suoraan liikenneympyröistä.  Saavutaan Itäväylälle liikenneympyrän läpi. Käännytään Prisma Itäkeskuksen kulmalta oik. Kehä I länteen. Kehä ykköseltä Malmin rampista ylös ja oikealle Tattariharjuntielle. Tattariharjuntietä vajaa 2,5 km ja kääntyy oik Kankiraudantie. Heti vas ja saavutaan iltabilemestaan Ränni Mc:n tallille Kankiraudantie 2A.  Suoraan pihan perälle parkkiin. Cruising ajetaan liikennesääntöjä noudattaen, jokainen vastaa itse yksilönä turvallisesta ajostaan.  Tallilla ovet aukeaa klo:18 jos et ehdi cruisingiin ja tulet suoraan.

Ei pääsymaksua. Rockn rollia illasta ei tule todellakaan puuttumaan, se on varma! Nyt pääsee joraamaan kunnolla Ganesia !!!

Sillä  GANES JYTINÄSTÄ vastaa ihan täysillä BOMBA DE GASOLINA, PATE AND FREEMEN ja TEXAS OIL !!!

In Remu we trust, every other pay Cash.

Aika

(Lauantai) 15:00 - 23:30(GMT+00:00)

Järjestäjä

Ei virallista järjestäjää

Tapahtuma on autoharrastajien spontaanisti järjestämä

Learn More