Tämä on säännöllisesti toistuva tapahtuma

Harrasteajoneuvot Naapurissa Siuntio

25kesä17:0020:00Harrasteajoneuvot Naapurissa Siuntio

Tiedot ja ohjelma

Harrasteautoilijat & motoristit – Tervetuloa tiistaikokoontumisiin Naapuriin, Siuntion sydämeen!

Harrasteajoneuvot ja moottoripyörät kokoontuvat Siuntion maalaismaisemassa tiistaisin toukokuusta syyskuuhun. Ensimmäinen kokoontuminen ja ajokauden avajaiset tiistaina 7.5.
Saavu vaihtamaan kuulumiset tuttujen kasvojen kanssa kuin tutustumaan uusiin harrastajiin. Naapurissa -kahvilan pihapiiri tarjoaa kokoontumisille hyvät puitteet.

Pieneen tai suurempaan nälkään tarjolla on vaihtoehtoja burgereista leikkeleisiin ja täyttäviin salaatteihin. Kahvilan katettu terassi on avoinna kokoontumispäivinä klo 20.00 saakka, mikäli väkeä riittää. Sisätilat suljetaan klo 19.00 ja keittiö sulkeutuu klo 18.30.

Kokoontumisten tunnelma on rento, puheensorina ja moottorin pärinä kuuluvat parhaimmillaan aurinkoisessa kesäillassamme samanhenkisessä seurassa. Osallistu mukaan ja tutustu samanhenkiseen seuraan. Uudet kasvot vastaanotetaan lämmöllä ja porukka on helposti lähestyttävää. Kokoontumisista on löydetty niin uusia ajokavereita kuin illanvietto seuraa ikään ja sukupuoleen katsomatta, mainio mahdollisuus oman verkoston kasvattamiseen!

Mikä on Naapurissa -kahvila?

Naapurissa kahvila on Siuntion maalaismaisemaan sijoittuva, idyllinen ja lämminhenkinen kahvila. Tarjoamme vieraallemme irtioton arjesta niin kahvilan maistuvien herkkujen, lounaan kuin rennon illan vieton äärellä.

Osoite: Lappersintie 48, 02570 Siuntio

Lämpimästi tervetuloa!

Naapurissa kahvila

Get Directions