helmikuu, 2023

11helmi08:0018:00Historic Rally Hämeenlinna

Hämeenlinna Historic Rally 2023

Näytä enemmän

Tiedot ja ohjelma

Hämeenlinna Historic Rally 2023 ajetaan 11.2.2023. Kyseessä on Historic Rally Trophy -rallisarjan, Aircooled Rally Series -rallisarjan ja BMW Ralli -sarjan osakilpailu.
Missä ja milloin kisa ajetaan?
Hämeenlinna Historic Rally ajetaan Hämeenlinnan lähialueilla 11.2.2023. Kilpailukeskus on Tavastia Ammattiopiston tiloissa Hämeenlinnassa (Hattelmalantie 8 ). Kilpailun lähtö- ja maalipaikka on Ammattiopiston piha-alueella, jossa hienoon historic-kalustoon voi myös tutustua ennen lähtöä. Kilpailukeskuksesta löytyvät myös mediakeskus ja ralliravintola, jossa suoritetaan palkintojenjako tulosten vahvistamisen jälkeen.
Kuka kisan järjestää?
Kisan järjestää Ahveniston autourheilijat ry yhdessä Lammin urheiluautoilijat ry:n kanssa.
Millä kalustolla kisassa ajetaan / mitä luokkia kisassa on?
Lisätietoa kilpaluokista ja autoista löytyy sarjasäännöistä: https://www.historicrallyclubfinland.fi/1_93_historic-rally…
Miten kisaan ilmoittaudutaan?
Hämeenlinna Historic Rallyyn tulee ilmoittautua AKK ry:n KITI-järjestelmässä tai pyytää kilpailusihteeriltä toissijaiset ilmoittautumisohjeet sähköpostitse osoitteesta jenni.kuisma@gmail.com.
Miten kisaa pääsee seuraamaan?
Kilpailun kokonaispituus on n.160 km sisältäen 5 erikoiskoetta, joiden yhteispituus on n.60 km. Kilpailureitti on salainen kilpailupäivän aamuun saakka. Reittikartan sisältäviä ”Rallipaketteja” myydään lähialueelle lähempänä tapahtumaan ilmoitettavissa myyntipisteissä.
Mistä löytää lisää tietoa esim. kilpailijoista?
Lisäksi ennen kilpailua julkaistaan Hämeenlinnaan Kaupunkiuutisten ralliliite, josta löytyy lisätietoa tapahtumasta.

Aika

(Lauantai) 08:00 - 18:00

Lukijan vuorovaikutus

X