syyskuu, 2020

12syys12:0020:00Grand Tuning Show 2020

Grand Tuning Show 2020 näyttelyn mainosjuliste

Näytä enemmän

Tiedot ja ohjelma

Tuned Cars Meeting täyttää tänä vuonna 6 vuotta, ja sen kunniaksi järjestämme yhteistyössä Kauppakeskus Kaari:n kanssa isoimman tapahtumamme tähän asti!

👉 Harrasteparkki
👉 Musiikkilava
👉 Esityksiä
👉 Autohifi
👉 Tuning
👉 Racing

🔥 Ilmoittaudu harrasteparkkiin / sponsoriksi:
https://tcmsuomi.fi/ilmoittaudu-mukaan

💎 Eli 12.9.2020 nähdään Kauppakeskus Kaaren kattoparkilla upean kiinnostavia ja intohimolla rakennettuja autoja. Monipuolista ohjelmaa, musiikkia, hyvää ruokaa ja erinäköistä hauskanpitoa lisätään myöskin tapahtuman asialistalle!

☝️ Aikataulu ja lisätietoja tulee lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

☝️ HUOM. Tapahtuma järjestetään ns. koronavarauksella, eli mikäli vallitseva tilanne sen sallii. Muuten tapahtuma siirretään tulevaisuuteen.

———————————————————————————–

TAPAHTUMAN TIEDOTE JA OHJEET!

Tervehdys kaikille ja kiitämme, että olette ilmoittaneet omia harraste / käyttöautoja meidän ilmoittautumislomakkeen avulla, teitä jo melko hyvä määrä! Perustimme suljetun Whatsapp ryhmäkeskustelun tämän takia, jotta te pystyisitte pitää ajan tasalla kaikki tiedustelut ja ohjeet miten ja millä aikataululla saavutte paikalle. Myös voimme ilmoittaa tietystä yhteistyökumppanuudesta, kilpailuista sekä pyytää apua tapahtumiin liittyvissä järjestelyissä!

Kerromme alustavasti teille lisätietoa tulevasta tapahtumasta !

Tämä on laillistettu koko päiväksi autokokoontuminen / autotapahtuma, paikkana toimii Kauppakeskus Kaaren kattoparkki missä on reilusti tilaa, tapahtumapaikalla on n. 9 hätäuloskäyntiä, sen lisäksi se on PÄIHTEETÖN JA SAVUTON ALUE! Roskat laitetaan roskille tarkoitetulle paikoille (kutsutaan roskakoriksi) ja pidetään paikat puhtaana ja käyttäydytään siististi! Niin saamme tulevaisuuden yhteistyöt myös muille vuosille!

OHJEET:

– GTS20 INFO Tiedustelut ja ohjeistukset kerrotaan tapahtumapaikan päällä ennen tapahtuman alkua / aikana.
Autojen on tultava paikalle klo 9-12 välillä ehdottomasti! Muuten portit laitetaan kiinni viranomaisten ja palokunnan pyynnöstä! Tapahtuma alkaa virallisesti klo 12:00 ja päättyy klo 20:00
– HUOM: Kattoparkikselle on KORKEUSRAJOITUS 2,5 METRIÄ! Mikäli olet tuomassa autoa näytille, niin lastaus tapahtuu kadun varressa (Henkilökunta opastaa paikan päällä).
– Näyttelyajaksi autoihin laitetaan peitekilvet ennen tapahtuman alkua, jos te ette halua, tai itse peitätte rekisterinumerot, niin ilmoitatte meidän henkilökunnalle. Pyrkikää olla autojen vieressä 11:15-12:15 välisenä aikana. (lisätietoa tulossa lähempänä)
– Lisätietoa tapahtuman kattoparkkiin saapumisesta lähetetään erikseen valokuvina.
– Meidän henkilökunta opastaa näyttelyautot tiettyihin paikkoihin ja teidän on todistettava, että kuulutte ilmoittautuneisiin, riittää Whatsapp INFO ja henkilön nimi, jotta pystymme merkata teitä, että olette paikalla.
– AUTOKERHO: Pyydämme tulla samaan aikaan, jotta saatte helposti ja järjestelmällisesti paikat omaan lohkoon!
– Pesumahdollisuudet ovat vielä avoinna.
– MIKÄLI et pystyt saapumaan paikalle ajoissa, tai on tapahtunut onnettomuus. Ilmoita YV:nä Whatsapin GTS20 INFO:n ylläpitäjille!
– Kauppakeskus Kaaressa on yli 70 liikettä! Varautukaa shoppailee ja n. 20 ravintolaa, joten nälkäiseksi ei jää !

MATALAT AUTOT

– TEIDÄT ON HUOMIOITU! Kattoparkkikseen pääseminen on loivennettu, meidän tarkoituksena on rakentaa silta, jotta pääsisitte ehjänä ylös, ja ulos.
Kattoparkissa (tapahtumapaikalla) on töyssyjä, mutta niitä pystyy nätisti väistellä.

BASSOAUTOT

– Teille on oma lohko, mihin järjestämme mahdollisesti sähköt.
– HUOM: Melulupa on hankittu, mutta desibelimäärä Helsingin kaupunkin mukaan ei mielellääni saa ylittää sen. 95dB.
– Soittaa täysillä saa VAIN 10 sekuntia / tunti, ja ainoastaan Tapahtumajärjestäjän hyväksynnästä!
– MUISTUTAMME, että tämä on myös PERHETAPAHTUMA. Tapahtumassa on myös lapsia, ja iäkkäitä ihmisiä, he mielellään tulevat katsomaan teidän bassoautoja ja miten ne on rakennettu, mutta silti pyydetään olla maltillisesti!

KAIKKI NÄYTTELYAUTOT

-Kaikki näyttely / harrasteautot pyrimme eristää, jotta yleisö ei tulisi teidän autojen lähelle eikä nojailee. Joten pyrimme pitämään teidän autot turvassa ja rajattuna.
– Myös on sellainen vaihtoehto, jos te haluatte että autoja saa kiertää, sille on oma lohko, niin PYYDÄMME ILMOITTAMAAN meidän henkilökunnalle ERIKSEEN!
– BASSOAUTO:t ilmeisesti pidetään eristämättä.

VAKUUTUS

– Pyydämme pitämään vakuutukset kunnossa!

PALO/TURVALLISUUS ja TURVAVÄLI

– COVID-19 on aiheuttanut meidän maailmaan paljon harmia, niin myös meillekin ja tapahtuman osalta, mitä ollaan alustavasti suunniteltu! Mennään kumminkin joka tapauksessa rauhallisemmin tälle vuodelle 2020, niin pyydämme silti pitämään turvaväliä muihin ihmisiin, kädet pestään ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen. Vähemmän kosketaan viereisiin esineisiin.
– Meillä on tulossa oma INFO piste! Kadonneet tavarat tai kyselyt saa INFO pisteestä tarvittaessa!
– Mikäli on aiheutumassa palo, niin opastamme teitä sitten turvallisesti poistumaan, kun palokunta ja Kauppakeskus Kaaren henkilökunta antaa meille ohjeita ! OHJEET ovat jo olemassa meillä, lähetämme poistumistiet erikseen !
– Meidän omassa tapahtumassa on useita varusteltuja järjestyksenvalvojia, pidetään teidän menopelit turvassa !

PYYNTÖ/YHTEISTYÖ

– Voitte seurata ja tykätä meidän sosiaalisen median tileistä!
– Kertokaa kavereille, ja tutuille jotta ne pystyvät osallistumaan tapahtumaan teidän mukana.
– Mikäli teillä/ teidän tutuilla on yrityksiä, jotka voisivat auttaa meidän tapahtuman suhteen, pistäkää meidän GTS20 INFO ylläpitäjille viestiä, niin sumplitaan kivat ja näyttävät yhteistyöt!
– Meillä on tarvetta apuvoimaan, lähinnä kiinnostaa järjestyksenvalvonnan lisäys ja apulaisten käsivoimat 11.9.2020 perjantaille, ja tapahtuman jälkeen lauantai-iltana 12.9.2020.

MIKÄLI JOTAIN JÄI VIELÄ KERTOMATTA/ SANOMATTA, OLKAA MEIHIN YHTEYDESSÄ!

Tapahtuman virallinen fb linkki:
https://www.facebook.com/events/268739057871411/

Yhteisön virallinen fb sivun linkki:
https://www.facebook.com/tcmsuomi/

Virallinen nettisivu:
www.tcmsuomi.fi

Aika

(Lauantai) 12:00 - 20:00

Lukijan vuorovaikutus

X
Send this to a friend